Schoenen Online
Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Deze site zorg over uw privacy. Deze privacy statement vertelt u welke informatie wij verzamelen op onze websites en hoe we die gebruiken. Als u kiest voor een van onze websites bezoekt, uw bezoek is onderworpen aan dit privacy statement, en gaat u akkoord met de voorwaarden van het.

De communicatie met ons. We hebben functies waar u informatie aan ons kunt indienen (zoals wanneer u contact met ons met een vraag of feedback). We kunnen uw e-mails te behouden en andere informatie die u aan ons voor onze interne doeleinden, en om ons te helpen u beter van dienst.

We kunnen ook informatie te verzamelen, zoals de datum, tijd, het type browser, navigatie geschiedenis, en het IP-adres van alle bezoekers van onze site (s). Wij gebruiken deze informatie voor onze interne security audit log, trendanalyse, systeembeheer, en om algemene demografische informatie over onze gebruikers te verzamelen. We kunnen deze informatie met uw persoonlijke gegevens te koppelen. Door het bezoeken van onze site gaat u bevestigend akkoord met onze collectie, het gebruik en de distributie van uw gegevens.

Wij kunnen uw gegevens delen met andere derden waarmee wij zakelijke relaties en, in sommige gevallen, kunnen we niet controleren of kennen hun privacybeleid. Door het bezoeken van onze site gaat u bevestigend akkoord met onze collectie, het gebruik en de distributie van uw gegevens.

We kunnen delen (verlenen en ontvangen) geaggregeerde informatie, die niet persoonlijk identificeerbaar, met anderen. Deze informatie kan onder andere demografische gegevens, zoals het geslacht en / of de geografische locatie van groepen gebruikers, maar het zal geen persoonlijke informatie bevatten (zoals uw naam en e-mailadres). We maken gebruik van geaggregeerde demografische gegevens over ons publiek om onze dienstverlening te verbeteren, voor onderzoeksdoeleinden, marketing / promotionele doeleinden en / of voor de industrie verslaggeving, onder anderen.

Veiligheid voor alle persoonlijk identificeerbare informatie is zeer belangrijk voor ons. We bewaren uw persoonlijke gegevens veilig en maken gebruik van speciale procedures om de informatie die we verzamelen tegen verlies, misbruik, onbevoegde toegang of openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

Wij behouden ons het recht voor om, te wijzigen of anderszins deze privacyverklaring op elk gewenst moment, dus we raden u aan dit beleid van tijd tot tijd. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn effectief op het moment dat ze worden geplaatst en uw voortdurende gebruik van onze websites na plaatsing zal acceptatie van vormen, en de overeenkomst gebonden te zijn door deze wijzigingen.
adidas originals :: ugg australia :: nike schoenen :: asics gel lyte :: vans online :: timberland schoenen
Copyright © 2019 www.proactiveindian.com. Powered by Schoenen Online