Schoenen Online
Valuta:
Nederland
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Methode & Delivery
Wij gebruiken voornamelijk de DHL voor het verzenden van uw producten; Soms accepteren wij ook andere Express service, zoals UPS en EMS (Global Express Mail Service). De totale levering nodig 3-9 days.Here, we beloven voor verzenden van uw post in 12-24 uur.

Verzenden vertraging
De volgende feiten kan de levering vertraging:

1.Your bestelling groot in hoeveelheid, dus we zullen meer tijd om uw products.If de voorbereiding van de bestelling is te groot om te leveren in één tijd in beslag nemen, moeten we alleen maar om ze te verdelen en stuur ze in meerdere malen.

2.Special dagen: Bestellingen worden vertraagd verscheept als een aantal speciale dagen, zoals weekends, feestdagen en andere speciale dagen. Als onze klanten af ​​zal zijn, moeten we extra dagen om de bestelling te verwerken.

3.Climate of om andere redenen: gewoonlijk de totale levering 5-9 dagen, terwijl het klimaat of andere redenen, kan de levering meer dagen.

TERUGSTUURBELEID
1. Als onze klanten vinden enig kwaliteitsverlies probleem nadat u de artikelen die wij sturen ontvangen. In dit geval, neem dan een foto over de producten en stuur een e-mail naar ons, nadat we bevestigen, zullen we re-sturen het product aan u of volledige terugbetaling aan u.

2. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met alle tags attached.Customer verantwoordelijk voor de kosten voor het schip het item terug naar ons zal zijn.

3. Terugbetalingen worden uitgegeven in dezelfde vorm waarin de oorspronkelijke betaling werd gemaakt en kan tot 7-30 werkdagen na ontvangst van goods.No Return of Exchange voor deze producten zodra ze zijn gebruikt.

Als u nog extra verzendkosten vragen, aarzel dan niet om contact met u op us.Thank!
adidas originals :: ugg australia :: nike schoenen :: asics gel lyte :: vans online :: timberland schoenen
Copyright © 2019 www.proactiveindian.com. Powered by Schoenen Online